Lider Bandırmaspor'da yol ayrımlarında son nokta.

Lider Bandırmaspor

Teknik alt kadroda görev alan Dündar, Özhan ve Erdurmuş'tan sonra İdari menajer Ahmet Cem Çorakçı'da sessiz şekilde ayrıldı.




Adanademirspor yenilgisi Bandırma`da deprem etkisi yaptı.

Lider Bandırmaspor'da Teknik alt kadroda görev alan yardımcı antrenör Feridun Dündar, Kaleci Antrenörü Varol Özhan ve Masör Soner Erdurmuş'tan sonra İdari menajer Ahmet Cem Çorakçı'da sessiz şekilde ayrıldı.

İki yılı aşkın süredir Bandırmaspor'da önemli görevler üstlenen teknik alt kadro'nun sessizce ayrılmaları yeni görevlere alan yaratma ve kaybedilen puanlara fatura anlamı şeklinde yorumlandı.

Kaleci antrenörü Varol Özhan'ın yerine Körfezspor'dan ayrılan İsmail Ünal getirilirken Pazar günü oynanan Adanademirspor karşılaşması ardından ayrılan İdari menajer Ahmet Cem Çorakçı'nın terine de eski menajerlerden Hüseyin Yenikan getirildi.

Bugün yapılan basın toplantısı ile Bandırmaspor kamu oyuna deklare edilen Hüseyin Yenikan'ın yeni görev ve sorumluluklarına belirlendi.

Açıklamayı yapan basın sözcüsü Can Gülmezgil Hüseyin Yenikan'ın görevini Sportif direktör olarak tanımlarken, Yenikan geçmişte idari ve teknik menajer olarak sürdürdüğü görevde kulübün federasyon ile ilgili çalışmalarını da üstlendiği için genellendiğini, İdari işleri Mehmet İlban'ın üstlenmesi üzerine yeni çalışma alanının sadece sportif alanlara kaydırıldığını ifade etti.

Yenikan geçmişte de Bandırmaspor'da görev yaptığını, sportif camia ile yollarının ayrılmasının bir anlamda emeklilik, diğer anlamda yeni iş kurması, başka bir anlamda ise hiçbir işte, iş yaparken küfür yenmemesinden kaynaklanan gönül yorgunluğundan kaynaklandığını vurgulayarak ‘'Aslında sportif alan çalışmalarımı tamamen noktalamıştım, Yapmayı da düşünmüyordum, Ancak çok sevdiğim Bandırmaspor'un içinde bulunduğu durum Bank Asya yolundaki özlemi benim bu noktada görev ve sorumluluklarım alduğu kanısına varmama neden oldu. O nedenle görevi kabul ettim.'' Dedi.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı